Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

 Vi maler på livet løs – Uden pensler og andet beregnet til formålet – så kom og slå dig løs med hvad fantasien fortæller at du så kan male med. 

19. september 2023 @ 19:00 - 23. september 2023 @ 21:30

HAR DU MOD PÅ NOGET NYT OG UDFORDRENDE så mød op på adressen Basthaven 3, st, tv, 8920 Rds. NV,  hvis du kan, alle gange fra 19 – 21.30. Tilmelding pr. mail eller SMS senest søndagen før.

Kære Alle.

På opfordring kommer her lidt information om kursusaftenerne og baggrunden for det.

I år var vi til Koldingstævnet m. apostolsk kirke, og i starten af ugen fik jeg et nyt “kald”. Jeg skulle forlade børnearbejdet og i stedet frigøre de kunstneriske personer så de frit kan vælge om de vil gå traditionelle eller alternative veje når de skal lave kunst for Gud. Som børnearbejder har jeg altid lært børnene at “alt er muligt”, der er ikke noget rigtigt og forkert, og det princip er udgangspunktet for frigørelsesprocessen. En kunstner har ofte gået på div. kurser og lært at sådan gør man dit og dat, og det er også ok, men kan også låse dem fast i traditioner og metoder. Det er dette jeg skal gøre op med. Mit udgangspunkt er at jeg aldrig har været på nogle af den slags kurser, og derfor er jeg ufarvet og åben – og derfor valgt til opgaven – og tilmed skabt med en umådeligt rig fantasi. En har sagt at jeg har en “krøllet” hjerne og det er så sandt som det er sagt.

Den første lektion bestod i hvad man kan gøre med et lærred når pensel og maling er forbudt.

2. aften stod opgøret med de lige og runde lærreder for tur, – og hvorfor egentligt et lærred?

3. aften med temaet “den hemmelige kasse”, hvor ideen er, at hvad end der er i den, så er det de ting, m

Så går det snart løs igen, Vi maler på livet løs d. 19. 9  fra 19- 21.30 ca – Uden pensler og andet beregnet til formålet – så kom og slå dig løs med hvad fantasien fortæller at du så kan male med. HAR DU MOD OG LYST SÅ MELD DIG TIL, OG TAG ENDELIG DIT GODE HUMØR MED. Tilmelding senest søndag d. 17.9. Tlf.: 51877993

Ses vi? Hilsen Pia

Hej alle. jeg vil gerne have tilmeldinger pr. mail: jopian@fiberflex.dk,  eller evt. som besked på telefonen, da min telefon er på lydløs når jeg er på arbejde.

Detaljer

Start:
19. september 2023 @ 19:00
Slut:
23. september 2023 @ 21:30

Sted

Basthaven 3, st. tv
Randers, + Google Maps